2017 Toyota Yaris Avrupa pazarı için makyajlandı

Ototeknikveri     08 Şubat 2017 04:28

Toyota 2017 model yılı için Avrupa’da Yaris’İn makyajlanmış bir versiyonunu piyasaya sürüyor.

2017 Toyota Yaris Avrupa pazarı için makyajlandı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Mevcut üçüncü nesil Yaris’i temel alan 2017 modeli dinamik performans, güvenlik ve tasarımı geliştiren 900 yeni parçaya sahip. Görsel olarak, ön ve arka kısımlar modele sportif, daha dinamik ve dışa dönük bir görünüm kazandırmak için tasarlanmış. Bu da yeni farlar, trapezoid ön panjur, revize edilmiş bagaj kapağı, arka tampon ve özgün LED arka lambalar ile başarılmış. İki yeni renk seçeneği Hydro Blue (Su Mavisi) ve Tokyo Red (Tokyo Kırmızısı) de modele eklenmiş.

2017 Yaris’in kabini 4.2 inç renkli multimedya ekranı, üç kollu direksiyon tasarımı, piyano siyahı yüzeyler, pervane stili hava girişleri ve mavi kontrol aracı aydınlatmaları ile donatılmış. Kabinde ayrıca bir dizi farklı döşeme ve renk seçeneği de bulunuyor.

Yeni Yaris’i yaratırken, Japon marka aynı zamanda yeni bir donanım seviyesi stratejisi tanıttı. Yeni giriş seviyesi modeller hatchback otomobilin temel özelliklerini sağlarken, orta donanım seviyesi 4.2 inç ekranla gelecek. Orta seviyenin üzeri modeller ise 15 inç alaşım tekerlekler ve yan etekler ile, Bi-Tone seviyesi genç müşteriler için kontrast dış cephe ve iç kabin renk tonları ile gelecek. Chic donanım seviyesi kabinde krom detaylar, siyah renk kullanımı ve yarı deri döşeme ile öne çıkıyor.

Motorlar cephesine bakarsak, Toyota 1.33 litre motorun yerine doğal emişli 1.5 litre dört silindirli motoru getirdi. Motorun güç çıkışı 111 hp, tork değeri 136 Nm.

Son Güncelleme : 08 Şubat 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo