Toyota Amerika, RAV4 Adventure modelini sunuyor

Ototeknikveri     10 Şubat 2017 03:03

Toyota’nın yeni RAV4 Adventure modeli sert stili ve artırılmış biniş yüksekliği ile yoldan çıkmak isteyen maceraperest ve genç aileleri hedefliyor. Toyota RAV4 Adventure Amerika'da aktif bir yaşam tarzı benimseyenleri hedefliyor.

Toyota Amerika, RAV4 Adventure modelini sunuyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Önden çekişli (otomatik kilitli diferansiyel ile) ya da dinamik tork kontrollü dört çekişli sürüş sistemi ile tercih edilebilen RAV4 Adventure standart olarak Tow Prep Package (treyler çekme araçları), güncellenen radyatör ve motor yağı ve şanzıman sıvısı soğutucuları, ayrıca artırılmış biniş yüksekliği özelliklerine sahip. Adventure donanım seviyesi aynı zamanda standart olarak Treyler Sallanma Kontrolü (TSC), Yokuş Kalkış Asistanı (HAC) ve TSS-P sistemlerine sahip. Dış cephedeki iddialı stil değişikliklerinin yanı sıra, RAV4 Adventure geniş çamurluklar, 18 inç beş kollu siyah jantlar ve 235/55R18 lastikler, gövde altı koruması, siyah far süslemeleri, siyah sis lambası çevreleri, portbagaj ve Adventure logoları ile geliyor. Dış cephe renk seçenekleri arasında Siyah, Manyetik Gri Metalik, Gümüş Gökyüzü Metalik, Süper Beyaz ve yeni Yakut Parıltılı İnci bulunuyor.

 

İç kabinde özgün trim panelleri, deri kaplama vites kolu, bagajda 120V/100W priz, Adventure kapı eşiği korumaları ve Adventure logolu, her hava koşuluna uygun yer ve bagaj paspasları bulunuyor. Toyota 2018 RAV4 modelleri için opsiyonel ısıtmalı kumaş ön koltuklar, ısıtmalı direksiyon, buz çözücü silecekler gibi özelliklere sahip Soğuk Hava Paketi de sunuyor.

 

2018 RAV4 Eylül ayında bayilerde olacak.

Son Güncelleme : 10 Şubat 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo