Honda yeni CR-V’yi ABD Indiana’da üretmeye başladı

Ototeknikveri     17 Şubat 2017 12:54

İlk 2017 Honda CR-V otomobiller firmanın ABD’nin Indiana eyaletinde bulunan Greensburg fabrikasının montaj hattından inmeye başladı.

Honda yeni CR-V’yi ABD Indiana’da üretmeye başladı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Honda, SUV’ler ve crossover modellere artan talebe cevap vermek amacıyla 52 milyon dolarlık yeni bir yatırım yaparak Greensburg fabrikasında 100 kişi daha istihdam ettiğini geçtiğimiz yıl duyurmuştu. Fabrikanın yöneticisi Bob Nelson konuyla ilgili “Müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için deneyimli Indiana iş ortaklarımızın üretimdeki esnekliğinden faydalanıyoruz. CR-V ve Civic ile birlikte, Amerika’nın en çok satan iki otomobilini Indiana’da üretmekten gurur duyuyoruz” diye konuştu. Yeni nesil CR-V üretimi Meksika’dan Indiana’ya geçti ancak üretim sadece burada yapılmıyor. Ohio eyaletindeki East Liberty ve Kanada’daki Alliston fabrikalarında da üretim devam ediyor.

2017 Honda CR-V geçen Aralık ayından bu yana ABD’de satışta ve giriş seviyesi LX modeli 24 bin 925 dolar başlangıç fiyatıyla satılıyor. Bu versiyonda 2.4 litre doğal emişli dört silindirli motor 184 hp güç çıkışı ve 244 Nm tork ile yer alıyor. Yeni CR-V modelini satın almak isteyenler ayrıca 1.5 litre turbo benzinli versiyonu da tercih edebiliyorlar. Civic’de bulunan bir motor üzerine geliştirilen bu motor 190 hp güç çıkışı ve 243 Nm tork değerine sahip.

Son Güncelleme : 18 Şubat 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo