Dacia Logan MCV Stepway Özellikleri ve Detayları

Ototeknikveri     23 Şubat 2017 02:14

Sandero’nun izinden giden Logan MCV, Dacia’nın Stepway ailesine katılıyor. Yeni Logan MCV Stepway modern stili, cömert genişlikte kabini ve sağlam görünüşü ile geliyor. Logan MCV Stepway, geniş iç kabin, beş rahat koltuk, 573 litre bagaj kapasitesi gibi standart Logan MCV’nin tüm avantajlı özelliklerine sahip.

Dacia Logan MCV Stepway Özellikleri ve Detayları
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Dacia’nın en büyük başarı hikayelerinden birisi olan Stepway ailesi, kazandığı ivmeyi yeni Logan MCV Stepway ile sürdürüyor. Yeni model Sandero, Sandero Stepway, Duster ve Logan MCV’nin izinden gidiyor. Yeni Logan MCV Stepway kaslı bir yapıya, seçkin bir karaktere, crossover stilinden ilham alınmış bir görünüme sahip ve bunları kullanım kolaylığı, geniş yükleme kapasitesi ve rekabetçi bir fiyatla birleştiriyor. Cömert boyutlara sahip yeni Logan MCV Stepway Logan MCV’nin tüm önemli özelliklerini devam ettiriyor. Tasarım cephesinde, yeni Logan MCV Stepway yeni aydınlatma imzası, iç kabin güncellemeleri, ilave depolama alanı ve yükseltilmiş donanım özellikleriyle dikkat çekiyor.

Özgün stil

Yeni Logan MCV sağlam görünümü ve zengin özellikleri ile Stepway ailesinin bir üyesi olduğunu açıkça belli ediyor. Daha kolay giriş için, otomobilin yerden yüksekliği 174 mm’ye çıkartılmış, bu da Logan MCV’den 50 mm daha fazla. Yüksek sürüş pozisyonu olağanüstü görüş sağlıyor.

 

Ön kısımda, yeni Logan MCV Stepway iki renk tonlu tampon, saten efektli krom kaydırma plakası ve sis lambaları ile dikkat çekiyor. Model Dacia’nın geçen yılki Paris Otomobil Fuarı’nda tanıtılan yeni aydınlatma imzasına sahip, bu da otomobile dinamik ve modern bir görünüm kazandırıyor. Farlar LED gündüz sürüş ışıkları (DRL) ile birlikte geliyor. Bu modern tasarım ön kısımda daha geniş algılanan bir görünüm ile sonuçlanıyor.

Ön tampon şık ve atletik duruşu vurgulamak için modifiye edilmiş. Stepway serisindeki diğer modeller gibi, yeni Logan MCV Stepway’in ön panjuru iki tonlu tamponun siyah bileşenlerini yansıtıyor, krom dikdörtgen Duster ile benzer şekilde özgün stili tamamlıyor.

 

Öte yandan, tekerlek bombeleri ve eşikler modelin güçlü ve cesur hissini pekiştiren özel bir trim ile vurgulanmış. Yeni Logan MCV Stepway ayrıca ön kapılarda Dark Metal kapı aynası yuvaları ve Stepway çıkartmaları, modelin station çizgilerini vurgulayan dikey tavan barları (Dark Metal) ile geliyor.

Arka kısımda, siyah arka lambalar, iki tonlu tampon ve saten efektli krom kaydırma plakası Dacia’nın Stepway serisinin bilindik özelliklerini yansıtıyor.

 

Yeni Logan MCV Stepway ilk çıkışından itibaren iki renk seçeneğiyle geliyor; Azur Mavisi ve Mink. Bunlarla birlikte yeni 16 inç Stepway Dark Metal Flexwheel tekerlekler sunuluyor. Bu akıllı, ekonomik ve çekici sistem oluklu tekerlek trim tasarımı ve yine oluklu jant ile tamamlanıyor.

 

Modern bir iç kabin ve zengin özellikler

İç kabinde, yeni Logan MCV Stepway yeni ve lüks bir ambiyansa sahip. Bu saten efektli krom kapı tutacakları, orta konsol fasyası ve benzer renkteki çevreleri ile hava girişlerinde görülebiliyor.

Yeni Logan MCV Stepway, Dacia’nın yeni dört kollu direksiyonu ile geliyor. Soft Feel yüzeyi sayesinde direksiyon dayanıklı, göz yormayan bir görünüme sahip ve hoş bir dokunma hissi veriyor. Direksiyonda yer alan kontroller artık daha iyi entegre edilmiş, daha kullanıcı dostu ve konforlu bir sürüş deneyimi sunuyor. Tekerleğin ortasında, Dacia logosunun altında mavi renkte “Stepway” logosu bulunuyor.

 

Yeni Logan MCV Stepway için seçilen döşeme kumaşı ilk olarak Sandero Stepway’de görülmüştü. Bu koltuklar daha fazla derinlik hissi için üç boyutlu dokuma ve üst dikişlere sajip. Genel etki daha da binamik bir tasarım ortaya çıkartıyor.

Daha fazla konfor için daha fazla donanım

Yeni Logan MCV Stepway sadece Laureate donanım seviyesi ile sunulacak. MediaNav Evolution, arka park sensörleri, klima, DAB radyo ve HSA (yokuş başlangıç asistanı) Laurate ile birlikte gelen özellikler arasında. Deri döşeme, ters park kamerası ve yükseklik ayar paketi de ayrıca sunuluyor.

 

Otomobilin iç kabini günlük yorgunluğu alacak şekilde tasarlanmış. Kapıya monte ön ve arka elektrikli pencere düğmeleri öncekinden daha kolay erişilebilir konumda. Daha da gelişmiş konfor için, sürücüler artık tek dokunuş fonksiyonu ve koltuğa entegre edilmiş geri çekilebilir orta kol koyma kısmından da faydalanabiliyor. Modelde ayrıca tek dokunuşla çalışan sinyal lambaları ve aydınlatmalı torpido gözü bulunuyor.

Kabinin çeşitli kısımlarındaki farklı depolama alanlarına ek olarak, arka yolcular tavan lambası ve 12 V prizden de faydalanabiliyor, mobil cihazlarını bağlayabiliyor ve şarj edebiliyorlar.

 

Yeni Logan MCV Stepway şu motor ve şanzıman seçenekleriyle geliyor:

Benzinli: Tce 90 Start & Stop (S&S), beş vitesli manuel şanzıman (yakıt tüketimi: 5.1 litre/100 km, CO2 emisyonu: 115 g/km).

Dizel: dCi 90 S&S, beş vitesli manuel şanzıman (yakıt tüketimi: 3.9 litre/100 km, CO2 emisyonu: 100 g/km).

Son Güncelleme : 23 Şubat 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo