2017 Skoda Fabia için turbo üç silindirli 1.0 litre TSI

Ototeknikveri     01 Mart 2017 09:49

Octavia ve Rapid modellerini güncelleyen Skoda şimdi de Fabia’ya 1.0 litre TSI motorun eklenmesiyle taze bir dokunuş katıyor.

2017 Skoda Fabia için turbo üç silindirli 1.0 litre TSI
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Güncellemede otomobilin görünümü büyük oranda aynı kalırken, yeni 1.0 litre TSI benzinli motor eski 1.2 litre motorun yerini alıyor. Temel olarak Rapid ile aynı motorlar, aynı versiyonlar ile geliyor: 95 hp güç çıkışı, 160 Nm tork ile gelen giriş seviyesi motor ve daha güçlü 110 hp güç çıkışı ve 200 Nm tork ile gelen diğer seçenek.

Motorlar 5 vitesli manuel şanzıman ya da opsiyonel 7 vitesli DSG şanzıman ile çalışıyor. Üç silindirli motor hem hatchback hem de Combi versiyonlar için daha hızlı sıfır - 100 km/s çıkış süresine sahip, yakıt tüketimi ve CO2 emisyonları da daha düşük.

 

Güncellenen Fabia ayrıca opsiyonel olarak Skoda Connect Servisleri, Infotainment Online, Care Connect, trafik bilgileri, otopark bilgileri, yakındaki benzin istasyonları, haberler, hava durumu, acil durum çağrısı, arıza çağrısı gibi özellikler sunacak. Sürücüler ayrıca Skoda Connect uygulaması ile otomobile uzaktan erişerek pencerelerin, kapıların, tavanın kapalı olup olmadığını kontrol edebilecek, yakıt seviyesine bakabilecek.

 

Seçilen versiyona göre 2017 Skoda Fabia XDS+ elektronik diferansiyel kilidi, ESC, Ön Bölge Asistanı ve Şehiriçi Acil Fren fonksiyonu, Uyumlanabilir Seyir Kontrolü, Zincirleme Kaza Önleyici Fren, Sürücü Yorgunluk Alarmı, Hız Sınırlandırma, Yokuş Kontrolü ve elektronik lastik basıncı takibi gibi özelliklerle sipariş edilebilecek.

Markanın “Simply Celever” özelliklerinin parçası olarak yolcu koltuğu altında şemsiye, yakıt deposu kapağında buz kırıcı, orta konsolda mobil cihazlar için özel bölme gibi çözümler de sunuluyor.

2017 Skoda Fabia’nın dünya prömiyeri Cenevre Otomobil Fuarı’nda yapılacak.

Son Güncelleme : 02 Mart 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo