Audi Q8 Spor SUV Konsepti Cenevre'de

Ototeknikveri     08 Mart 2017 03:26

Sportif, dinamik ve lüks; bu özellikler ile Audi Q8 spor konsepti kendi kategorisinde güçlü bir etki yaratacak.

Audi Q8 Spor SUV Konsepti Cenevre'de
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Audi Q8 spor konsepti maksimum prestij için hazırlanmış, sportif stil ve yükek teknolojiyi biraraya getiriyor. Otomobil, verimliliği yüksek bir sürüş konseptine sahip. 3.0 TFSI altı silindirli motor ile yarı hibrit sistem ve elektrikli kompresör kombinasyonu dünyada bir ilk. 350 kW güç çıkışı ve 700 Nm tork ile, otomobil sadece 4.7 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza ulaşabiliyor. Maksimum hız ise 275 km/s. Otomobilin 1200 km’lik sürüş mesafesi uzun yolculuklar için ideal. Audi Q8 spor konseptinin görsel etkisi karakteristik hava deflektörleri ile pekiştirilmiş. Etkileyici ön kısma sekizgen tek çerçeveli bal peteği tipi ön panjur hakim, bu kısmı iki büyük hava girişi çevreliyor. Detroit’te tanıtılan Q8 konseptiyle kıyaslandığında tekerlek bombelerinin genişliği 12 milimetre artmış.

Otomobilin sportif kişiliğini tavan ucu spoyleri, alüminyum difüzör ve egzoz sisteminin oval boruları tamamlıyor. Audi Q8 spor konseptinin iç kabini sofistike materyaller ve cömert genişlikte kullanım alanıyla saf lüksü yansıtıyor.

Yeni kontrol konsepti büyük dokunmatik ekranlar, Audi sanal kokpit ve analog head-up display kontrol panelinden oluşuyor. Ekranda akıllı “artırılmış gerçeklik” teknolojisi kullanılarak gerçek ve sanal dünya birleştiriliyor.

Son Güncelleme : 08 Mart 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo