VW Arteon Fiyatı Açıklandı, Yeni Arteon siparişe açıldı

Ototeknikveri     10 Mart 2017 04:49

Volkswagen ilke kez Cenevre Otomobil Fuarı’nda gün yüzüne çıkarttığı, yeni Arteon fiyatlarını Almanya için açıkladı. Yeni Arteon Almanya’da siparişe açıldı.

VW Arteon Fiyatı Açıklandı, Yeni Arteon siparişe açıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Cenevre Otomobil Fuarı’ndaki dünya prömiyerinden sadece iki gün sonra, yeni Volkswagen Arteon Almanya’da siparişe açıldı. VW Arteon başlangıçta en güçlü iki benzinli ve dizel motor seçeneğiyle gelecek: 206 kW/280 PS TSI motor ve 176 kW/240 PS TDI motor. Her iki versiyon da standart olarak çift debriyajlı şanzıman (DSG) ve 4Motion dört çekişli sürüş sistemiyle geliyor. Yeni Arteon müşterilerini duyusal tasarımı, sportif karizması, esnek ve geniş kullanım alanı ile cezbedecek. Otomobilin öne çıkan özellikleri arasında geniş arka bacak mesafesi, 563 – 1557 litre bagaj kapasitesi de bulunuyor. Yeni Arteon önden çekişli ve dört çekişli sürüş sistemleri ve tamamen dijitalleştirilmiş ekranlar ve kontrollere sahip. Active Info Display dijital kontrol paneli, head-up display sanal kontrol paneli ve yeni Discover Pro multimedya sistemi (9.2 inç cam ekran ve jest kontrolü ile) modelin en güçlü teknolojik özellikleri arasında.

Arteon’un inovatif sürüş yardım sistemleri ve kullanım kolaylığı sistemleri de iddialı. Yeni nesil Uyumlanabilir Seyir Kontrolü (ACC) sistemi artık hız limitlerini ve rota bilgisini de hesaba katıyor ve otomobilin sürüş hızını bunlara göre ayarlayabiliyor. Navigasyon sisteminin GPS ve yol verileri sayesinde, yeni dinamik viraj ışıkları ve öngörülü far kontrolü sürücü viraja giriş yapmadan önce virajı aydınlatmaya başlıyor. İkinci nesil Acil Durum Asistanı daha da fazla güvenlik sunuyor: eğer sürücü sağlık nedenlerinden otomobili süremez hale gelirse sistem otomobili yavaşlatmakla kalmıyor aynı zamanda trafiğin uygun olduğu yavaş şeride geçiriyor.

Yüksek kaliteli temel versiyonla birlikte, gran turismo iki özel donanım seviyesi ile geliyor: Elegance ve R-Line. Arteon Elegance şıklığa ve lükse odaklanırken R-Line sportif bir tarz sunuyor. Yeni donanım seviyeleri ile Arteon geniş kapsamlı şekilde kişiselleştirilebiliyor. Opsiyonel donanım özellikleri arasında panoramik açılabilir tavan, üç bölgeli otomatik klima (Air Care Climatronic hava kalitesi sensörü ve alerjen filtresiyle), önde masaj koltukları, ısıtmalı direksiyon ve kabinde iki renk tonlu napa deri döşemeler var.

 

206 kW / 280 PS (TSI) ve 176 kW / 240 PS (TDI) versiyonları için Almanya’da Areton fiyatları sırasıyla 49 bin 325 euro ve 51 bin 600 euro’dan başlıyor.

 

Yeni VW Arteon Özellikleri ve Detayları

 

Yeni VW Arteon Motor Seçenekleri

 

Yeni VW Arteon Donanım Özellikleri

Son Güncelleme : 10 Mart 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo