VW'nin Yeni SUV Süprizi

Ototeknikveri     12 Nisan 2017 11:26

Elektrikli bir crossover: SUV ve coupé dünyaları yeni konsept otomobilde biraraya geliyor, Sıfır emisyonlu araç, dört tekerlekten çekişli ve otomatik pilot moduna sahip, Crossover, I.D ailesinin yeni üyesi

VW'nin Yeni SUV Süprizi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Volkswagen yakın gelecekte yeni avangart elektrikli araçlar yelpazesini başlatacak. Bu ay, Volkswagen, Auto Shanghai 2017'de (19-29 Nisan) bir crossover konsept araç ile dünya prömiyerinde yeni bir elektrikli hareketlilik akımına ilk bakışı sunuyor. Konsept otomobil, markada ilk kez elektrikli crossover (CUV), dört kapılı coupé ve SUV formlarını biraraya getiriyor. (SUV). I.D. konseptinin 2016'da Paris'te ve I.D. BUZZ konseptinin 2017'de Detroit'de tanıtımlarından sonra, yeni konsept otomobil I.D ailesinin üçüncü ilerici üyesi olarak geliyor. Bu otomobiller uzun elektrikli sürüş mesafesi sunan yeni nesil sıfır emisyonlu taşıt tasarımının temsilcileri. Tüm I.D. modelleri aynı zamanda yeni bir iç mekan dünyasına sahip. Yerleşim, esneklik, boyut ve konfor bakımından I.D iç kabini sınıfının standartlarının çok ötesine geçiyor. 

 

I.D. CUV sportif, interaktif tasarımlı bir sıfır emisyonlu araç olarak kavramsallaştırılmış. Elektrikli dört çekişli sürüş sistemi ile otomobil şehiriçinde olduğu kadar şehir dışında her türlü yol ve arazi koşulunda da etkileyici performans sunuyor ve aktif bir yaşam tarzına hitap ediyor. Günümüzün benzinli araçları ile eşdeğer elektrikli sürüş mesafesi otomobili uzun yolculuklar için de uygun hale getiriyor. I.D ve I.D. BUZZ gibi, bu konsept otomobil de tam otonom sürüş moduna sahip. Tek yapmanız gereken, otonom modu etkinleştirmek için direksiyon simidindeki VW logosuna hafifçe basmak. Direksiyon, elektrikli mekanizma ile kokpite geri çekiliyor ve burada dijital kontrol paneliyle bütünleşiyor. Elektrikli taşıt, çevreyi ve diğer yol kullanıcılarını lazer tarayıcılar, ultrasonik ve radar sensörleri ve kameralar aracılığıyla tanıyor.

 

Volkswagen, önümüzdeki on yıl içinde dünya çapında bir ürün hücumu ile, elektrikli otomobilleri başlangıç seviyesinde bir niş olmaktan çıkartıp büyük satış hacimli modeller haline getirmeyi hedefliyor. Şanghay'da ilk kez tanıtılacak konsept otomobil, 2020 yılından itibaren gelecekteki Volkswagen elektrikli modellerinin ne kadar çeşitli olacağının da bir göstergesi. 

Son Güncelleme : 13 Nisan 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo